Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سهیلا جلودار زاده» در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به تصویب افزایش قیمت بنزین در آبان ماه و پیوند خوردن آن به موضوع پرداخت یارانه‌ی حمایت معیشت که با وجود گذشت چهار ماه، همچنان به برخی از اقشار ضعیف جامعه نظیر کارگران ساختمانی، بازنشستگان، بیکاران و... تعلق نگرفته است، گفت: هنگام افزایش قیمت بنزین قول‌هایی به مردم دادند؛ ازجمله پرداخت یارانه حمایت معیشت؛ با این حال گروه‌‌هایی از جامعه نظیر بازنشستگان، کارگران، مستاجران و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. هنوز این کمک را دریافت نکرده‌اند. 

وی در پاسخ به این پرسش که آیا طرح پرداخت یارانه نقدی ۷۰ هزار تومانی به تمام خانوارها، جایگزین پرداخت حمایت معیشت می‌شود، گفت: دولت ابتدا باید نقایص کارش را بپذیرد و برای تشکیل جلسه به کمیسیون اجتماعی مجلس بیاید. ما نامه‌ها و طومارهای مختلفی از گروه‌های محروم جامعه نظیر بازنشستگان و... دریافت کرده‌ایم؛ دال بر اینکه آنها با وجود حداقل‌بگیری، مشمول دریافت حمایت معیشت نشده‌اند. 

عضو کمیسیون اجتماعی اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در کل قضیه، یعنی هم در افزایش قیمت بنزین و هم در پرداخت یارانه حمایت معیشت، مجلس دخالت داده نشد، گفت: دولت و شورای امنیت کشور با یکدیگر تصمیمی گرفتند؛ بعد هم دولت بدون گرفتن نظر مجلس شاخص‌هایی برای شناسایی مشمولان تعریف کرد و با این کار تعداد زیادی از دریافت کمک حمایت معیشتی محروم شدند. 

جلودارزاده با بیان اینکه تعلق نگرفتن حمایت معیشتی به بازنشستگان حداقلی‌بگیر آسیب‌زننده است، گفت: چطور به بازنشسته‌ای که تنها ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان عیدی دریافت می‌کند، بسته حمایت معیشت تعلق نگرفته است. متاسفانه در کاری-افزایش قیمت بنزین- که هزینه‌های جانی، مالی و حیثیتی برای نظام داشت، هیج خیری برای بازنشستگان و کارگران خیری نبود.  

وی افزود: از دولت دعوت کردیم تا به کمیسیون اجتماعی بیاید تا گزارش‌هایی که از مردم در این زمینه دریافت کرده‌ایم را در اختیارش بگذاریم. دولت باید شیوه توزیع یارانه حمایت معیشتی را تغییر دهد و به توصیه‌های مجلس گوش فرا دهد. متاسفانه دولت از ابتدا چنین کاری انجام نداد و امروز هم که هزینه‌های اقداماتش را دیده به دلایلی در مجلس حاضر نمی‌شود تا پاسخگو باشد. 

عضو کمیسیون اجتماعی اجتماعی مجلس شورای اسلامی، افزود: این درحالی است که حمایت معیشتی به عده‌ای تعلق گرفته است که دارا هستند و خانه گران‌قیمت و اتومبیل لوکس دارند. به همین خاطر دولت باید پاسخگو باشد و صورت مسئله را پاک نکند.  

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سهیلا جلودار زاده وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی دولت دوازدهم ستاد شناسایی مشمولان حمایت معیشتی یارانه حمایت معیشتی یارانه حمایت معیشت افزایش قیمت بنزین کمیسیون اجتماعی پرداخت یارانه حمایت معیشتی اجتماعی مجلس جامعه نظیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۱۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین گفت: بهزیستی باید به عنوان یک دیده بان در امور اجتماعی، آسیب‌های نوظهور و پر رنگ استان را شناسایی و در جهت حل آن برنامه‌ریزی صورت بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، عباس کاظمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین ظهر امروز در حاشیه بازدید از اداره کل بهزیستی استان قزوین در نشست با جمعی از مدیران اداره کل بهزیستی استان قز‌وین با بیان اینکه بهزیستی ماموریت پر مخاطره‌ای دارد، تصریح کرد: در استان قزوین با مشکل زیرساختی روبه‌رو هستیم، در حوزه منابع انسانی نیز مشکلاتی وجود دارد که باید با پیگیری حل شود

 وی افزود: پرداخت حقوق باید براساس عدالت باشد و عدالت به معنای مواسات نیست بلکه کارکنان هر سازمان با توجه به وظیفه و زمانی که ماموریت خود را انجام می‌دهند باید حقوق دریافت کنند در این میان بهزیستی ماموریت مخاطره‌آمیزی دارد، در این زمینه دولت و به خصوص مجلس در زمینه قانون گذاری باید ورود جدی داشته باشد.

 معاون استاندار قزوین اظهار کرد: یکی از ناترازی‌های موجود در کشور حوزه ناترازی پرداخت است که مدیریت منابع را با تنش روبه‌رو کرده است اما رویکرد دولت حل قاعده‌مند این مسائل و یکی از اولویت‌های اساسی دولت پیگیری این امر است، باید قبول کرد بخش عمده موضوعات مربوط به نحوه و میزان پرداخت ها در اختیار استان ها نیست و باید به صورت ملی و گاهاً در تعاملات بین قوا حل و فصل شود.

وی افزود: فعالیت بهزیستی استان در حوزه حمایتی اشتغال، وام و مسکن ستودنی و قابل دفاع و نگاه ما در حوزه آسیب اجتماعی نگاه حمایتی و تقویت منابع است؛ ضمن این که باید تلاش شود موضوعات بلاتکلیف رها نشود و برای هر موضوعی بازه زمانی و هدف تعیین شود. 

 کاظمی بیان کرد: بهزیستی باید به عنوان یک دیده بان در امور اجتماعی، آسیب‌های نوظهور و پر رنگ استان را شناسایی و در جهت حل آن برنامه‌ریزی صورت بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت
  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • انتقال سند سهام آلومینیوم جنوب برای مطالبات بازنشستگان
  • آزادی زندانی با پاداش آخر خدمت یک فرهنگی در شهرستان دشتی
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان/ میزان دقیق افزایش حقوق مستمری‌بگیران اعلام شد
  • جدیدترین جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین‌ اجتماعی
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی